• Bethesda utcai tömb, gazdasági épület
  • tel.: (06 1) 422  27 40; dietetikusok: (06 1) 422 27 41
    fax.: (06 1) 422 27 46
  • Élelmezésvezető: Majoross Nóra dietetikus
    helyettese: Kovács Mária élelmezésvezető
    Szakácsok: Tóthné Szakter Erzsébet, Forró Ádám,
    Dietetikusok: Szekeres Anita, Kiss Anna, Dávidné Pókecz Enikő (jelenleg gyesen

Nézzen képeket konyhánkról és ételeinkről!Az élelmezés 500 adagos konyhával rendelkezik, amely az évek során korszerű berendezésekkel felszerelve látja el a Bethesda betegeit és munkatársait. Az év 365 napján szünet nélkül rendelkezésre állunk. Az elégedettségi vizsgálatok főztünket rendre jóra értékelik. Valóban törekszünk változatos, jó minőségű alapanyagokból készült, a modern dietetikai alapelvek és technológiák szerint készült ételeket előállítani. A beteg gyerekek egyedi igényeit is maximálisan próbáljuk figyelembe venni, részükre (illetve a velük együtt bent alvó szülők számára) névre szóló, zárt, egyéni tálalásos rendszerrel juttatjuk el a reggelit, ebédet, vacsorát, illetve a tízóraira, uzsonnára felkínált gyümölcsöt, süteményt, tejterméket. Mindezt a megállapított normából próbáljuk előállítani, amihez nagy segítséget jelentenek a gyülekezetektől, cégektől kapott adományok, amelyet a származási hely és eltarthatóság igazolásával szívesen fogadunk továbbra is.

A csecsemőosztály tápszer, bébiétel  igényéről is az élelmezés gondoskodik.

A modern kórházi infokommunikációs rendszer (Qb modul) lehetővé teszi, hogy az egyes osztályokról a főnővérek a gyermekek kórházi felvételét követően azonnal megrendelhessék a szükséges élelmet. Dietetikusaink különösen a kiemelt táplálást igénylő betegeinknél (diabetes, égéssérülés, rehabilitáció, csecsemők, stb.) az osztályokat látogatva mérik fel az egyéni igényeket, tervezik meg a szükséges diétát.

 

Konyhánk nemcsak a Bethesdára főz: a környező cégektől, vállalatoktól, a szomszédos önkormányzati idősek otthonából sokan járnak hozzánk ebédelni, illetve lehetőség van elvitelre is, jelenleg a Zsinati Iroda dolgozói is a mi főztünket eszik. A vendégebéd ára jelenleg 730,- Ft.

 

Konyhánk vállalja kisebb, vagy közepes rendezvények hidegkonyhai, vagy meleg élelemmel való ellátását. Ebédlőnk számos rendezvénynek, esküvőnek, összejövetelnek adott már helyet.