Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza

1146 Budapest, Bethesda utca 3.
Tel.: (06-1) 364 90 20, Fax: (06-1) 364 90 70
E-mail:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Híreink

Címszűrő: 

Tételek: 
 • Látogatás a Ferences Autista Segítő Központban

  Április 2-a, az autizmus világnapja, mely alkalomból a gyöngyösi ferences Autista Segítő Központban nyílt napot szerveztek. Mivel a témában a Bethesda is érintve van, kapcsolataink révén eljutottunk a nyílt napra, sőt bejutottunk oda is, ahová a többi látogató nem.  ...
 • Kórházszövetség - Kongresszus

  A Kórházszövetség XXVI. Kongresszusát Siófokon tartották április 2-4 között. Történetében először, "Társadalmi és egyházi értékek a kórházakban" címmel külön szekciót szerveztek, melyre előadóként meghívták a Bethesdából Szalma Anna...
 • 1,5 Milló látogató

  Kedves Barátaink!  Látogatóink száma a héten meghaladta a 1,5 milliót, mint azt a Google jelenti. Ezúttal szeretnénk megköszönni érdeklődésüket. A Bethesda hivatalos weblapja 2010 júniusa óta áll a rendelkezésükre. Önkéntes munkában készült, hirdetések nélkül működő, a Joomla...
 • Dr. Liszkay Gábor kitüntetése

  Március 14-én, a nemzeti ünnep alkalmából Balog Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője dr. Liszkay Gábor aneszteziológiai- és intenzívterápiás főorvosunkat Pro Sanitate díjjal tüntette ki.

 • Adomány - 1%-os kampány, SCA Kft. és nőnap

  Érdekesen vegyes esemény helyszíne volt március 6-án a Bethesda. Köszöntöttük a gyógyításban részt vevő nőket a nemzetközi nőnap alkalmából, kaptunk 3 M Ft-ot az SCA Hygiénia Kft.-től, és megnyitottuk Kováts Adél színművésznő védnökségével az 1%-os kampányunkat.

 • Astellas-díj – Az év orvosa 2013. - szavazás

  Dr. Pácz Ferenc főorvosunkat az "Astellas-díj – Az év orvosa 2013" közönség szavazására idén is felterjesztették. Az internetes szavazáson mindenki részt vehet ide kattintva.

 • Véradás a Bethesdában

  KÖSZÖNJÜK MINDAZOKNAK, AKIK A BETHESDÁBAN SZERVEZETT VÉRADÓNAPON, MÁRCIUS 7-én MÁSOKON SEGÍTETTEK! "JUTALMAM, HOGY TEHETEM!"...
 • Dizseri díj átadási ünnepség 2014.

  A Dizseri Tamás Szeretetszolgálati Díjat 10. alkalommal adták át február 15-én a Németajkú Gyülekezet Templomában. A díjazott 2014-ben Katkó László a nagydobronyi (Kárpátalja) "Irgalmas Samaritánus" Gyermekotthon vezetője lett.

 • Békés ünnepeket!

  Minden adventben levelet írunk ismerőseinknek. E levél a köszönet mellett a gyógyító-ápoló munkánkban és egyházi szolgálatunkban szerzett tapasztalatainkból kiemelt, éppen nagyon fontosnak érzett gondolatra összpontosít. 2013-ban a békességről szól, a képre kattintva olvashatják. - Békés ünnepeket, boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!

 • Ilyen volt az adventünk 2013-ban

  2013 adventje megnövekedett betegforgalmat és számtalan eseményt, programot, adakozó kedvet, önkéntesek tömegét hozta, így hát a munka közben lélekben készülhettünk az ünnepekre. Az épület is ünneplőbe öltözött, a műszak karácsonyi égősorral díszítette a bejáratot...
Hirdetés

kisokosha beteg a gyerek

A mandulaműtétről

Mi a mandulaműtét?
A garatmanadulák eltávolítását orvosi szakszóval tonzillektómiának nevezzük. Gyermekkorban a tonzillektómia javallatai nem egységesek, kórházanként is eltérőek lehetnek. Míg régebben nagyon gyakran történt mandula kivétel, addig napjainkban sokkal jobban körülírt esetekben kerül sor műtétre.

Orvosaink rovata

Hogyan segíthet?

Nagyon sokan keresik meg a kórházat azért, mert valamilyen formában szeretnének segíteni a beteg gyerekeken, vagy az intézményen. Van, aki a pénzét, van, aki az idejét, erejét adja.

Szülők írták

Kárpátaljai kislány

Kedves Doktor Úr! Örömmel értesültem Jennifer szüleitől arról, hogy a kislány jól van,minden rendben volt és már itthon is vannak. Istennek hála és az Ön közbenjárásának, hogy még időben sikerült tenni valamit a kislányért.

Hirdetés
Hirdetés