1146 Budapest, Bethesda utca 3.
Tel.: (06-1) 422 27 64


MRE Bethesda Gyermekkórház nagyobb térképen való megjelenítése

 

Megközelítés:
Metró, villamos:
M2 - Kelet-nyugati metró: (Őrs vezér tere - Déli pályaudvar), leszállás a Stadionok állomásnál, átszállás az 1-es villamosra, leszállás a Kacsóh Pongrác úti megállónál.

M3 - Észak-déli metró: (Kőbánya, Kispest) irányából leszállás a Népligetnél, átszállás az 1-es villamosra, leszállás a Kacsóh Pongrác úti megállónál. Újpest-központ felől leszállás az Árpád hídnál, átszállás az 1-es villamosra, leszállás a Kacsóh Pongrác úti megállónál.

A Milleniumi földalatti (M1) Széchenyi fürdői megállójától 5 perces gyalogos sétával lehet a fő épülethez eljutni.

Trolibusz:
72-es troli: a Thököly út felől leszállás a Kacsóh Pongrác úti megállónál, a Nyugati pályaudvar felől (Teréz krt.) leszállás a Bethesda utcai megállónál. (A Keleti pályaudvar felől a 7-es, gyors 7-es, 73-as, 173-as buszról a Hungária krt. megállónál kell leszállni.)

74-es troli: a Károly körút felől a Kacsóh Pongrác úti megállónál, a Csáktornya park felől (BVSC) a Bethesda utcai megállónál kell leszállni.

Autóval:
Az M3-as autópálya végén a Kacsóh Pongrác úti felüljáróról a jelzőlámpánál balra, a Hermina útra kanyarodva 100 m után balra találja a Bethesda utcát, amely a Hungária körútra vezet, arra egyirányú.