Osztályunk az általános gyermek-ideggyógyászati feladatok ellátása mellett kiemelten foglalkozik epilepsziás betegek kivizsgálásával és gondozásával.
Az osztály és ambulanciáink szoros egységben működnek, heti 60 órában látjuk el a betegeket.


Osztályunk akkreditált, így rendszeresen oktatunk rezidenseket, orvostanhallgatókat, gyógypedagógus hallgatókat, szociális munkásokat, tanulónővéreket. A posztgraduális képzésben részt veszünk, osztályunkon töltik gyakorlatukat a gyermekgyógyászati, valamint a felnőtt és gyermek neurológiai szakvizsgára készülők és háziorvosok.
Valamennyi szakorvosunk ad szakkonzíliumot kórházunk osztályainak és külső intézményeknek. (Lapozzon az Epilepszia Diganosztika Részleghez!)


  • Hasznos információk az osztályra felvett gyerekek szüleinek:
    Mit hozzanak magukkal a felvételkor?
    Pizsamát, papucsot, tisztasági felszerelést. Jó, ha hoznak szabadidőruhát, mert ha nem szükséges, nem kell egész nap az ágyban feküdni. (Ha lehetőség van rá, kérjük, a holmit kis sporttáskában hozzák. A kemény fedelű, nagy bőröndök nem férnek el a szekrényekben.) Hozzanak magukkal játékot, könyvet, más unaloműző felszerelést. Rendelkezésre áll játszószoba, jó idő esetén a kert. Az osztályon van külön szülői fürdőszoba, mikrohullámú sütő, vízforraló és külön hűtőszekrény betegeinknek és hozzátartozóinknak. A gyermekkel felvett szülő számára ebédre is be lehet fizetni egy napos átfutással. A földszinten kávé és étel (édesség, zacskós süti) automata működik. Az osztályon wifi hálózat is elérhető.


Innen letöltheti az MR vizsgálatról szóló szülői tájékoztatót.(PDF - 77.8 KB)

(Ha Ön az IE (Explorer) program alatt használja az oldalt, akkor a letöltés az oldal fejlécére jobb gomb kattintással, a "megnyitás modern böngészőben" menüpont alatt lesz sikeres.)


LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ EPILEPSZIÁRÓL 18 PONTBAN.