“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Sok esemény egy hétvégén | Bethesda Gyermekkórház

A szeptember 26-27-i hétvégén a Bethesda munkatársai nagyon sok külső programon vettek részt önkéntesen a szabadidejükből, amit ezúton is szeretnék megköszönni. A rossz idő miatt a vártnál ugyan kisebb volt érdeklődés, de a Bethesdából mindenki, aki vállalni tudta a részvételt ennek ellenére

kitartott és szépen helytállt. Így köszönöm azoknak a munkatársaknak (gasztroenterológusok, gyógyszerészek, ápolók és mások), akik az Arénában az "Éhező gyermekek megsegítésére" rendezett programon töltötték a szombatjukat.

 

Az élelmezés sok munkatársa a szakácsaink mellett egy javunkra rendezett zuglói jótékonysági főzőversenyen remekelt. Köszönet a zuhogó esőben elvégzett szabadtéri főzésért is.

 

 

 

 

 

 

Boros Zsuzsa a közvetlen szakmájába kevésbé illeszkedő energetikai korszerűsítés témájában tartott előadást és vett részt egy református egyházi egyeztetésen Debrecenben, neki és az előadás összeállításában szereplő gazdasági és műszaki munkatársaknak szintén köszönjük ezt.

 

Mikos főorvosnő és Rideg Gyula kórházlelkészünk a református kórházlelkészek országos találkozóján szerepeltek, többen pedig a siófoki Magyar Gyermekorvosok Konferenciáján tartottak előadást, illetve kosárlabdáztak a Bethesda színeiben.

 

 

 

 

Részt vettünk még a Három királyfi, három királylány mozgalom apákról rendezett konferenciáján és a keresztény megújulással foglalkozó rendezvényen a Károly Egyetemen.Szabó Ildikó igazgatónő Mátraházán töltötte a hétvégi napokat Szarka Miklós nagytiszteletű úrral – ők a református lelkészek szűrővizsgálatáról konzultáltak.

 

Az LG játék adományokkal kedveskedett a héten, Az ajándékok átadására a Rehabilitációs Osztályon került sor, Személyesen az LG területi igazgatója adta át az adományokat.

 

 

Velkey György

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph