“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Az MVM 10 MFt-os adománya | Bethesda Gyermekkórház

A Magyar Villamos Művek Zrt. két energiakereskedő leányvállalata, az MVM Trade ZRt.  és az MVM Partner ZRt. 2007 óta szervez élménynapokat a beteg, tartós gyógykezelésre szoruló és gyógyult gyermekeknek. A rendezvény célja, hogy a kicsik és hozzátartozóik

legalább egy napra megfeledkezhessenek gondjaikról, és felhőtlenül élvezhessék gyermekkorukat. A 600 gyermek a Zöld Tündér birodalmában (Millenáris) megismerkedhetett a legfontosabb energiaforrásokkal, a tudatos energiahasználat jelentőségével a rengeteg szórakoztató program mellett.

 

 

Mivel 2011 az Önkéntesség Európai Éve, az idén a társaságcsoport önkéntesei is tevékenyen részt vettek a rendezvény megvalósításában. Az élménynapra jelentkező, félnapos „érzékenyítő” képzést elvégző majdnem 100 MVM-munkatárs szívesen segített a kicsiknek az öltözködésben, a játékok kipróbálásában, a pihenőszobában pedig mesét olvastak nekik.A társaságcsoport vezetése úgy döntött, az idén az év végi ajándékozásra szánt keretet jótékony célra fordítja, így közvetve az MVM tagvállalatok üzleti partnerei is nemes ügyet támogathatnak. Az Élménynap alkalmából az MVM Zrt., az MVM Trade ZRt. és az MVM Partner ZRt. összesen 50 millió forintot adományozott tíz egészségügyi intézménynek és gyermekgondozó szervezetnek, köztük a Bethesdának.

 

Kórházunkat dr. Fogarasi András főorvos, és Bencze János diakóniai igazgató képviselte az ünnepélyes átadáson, ahol átvették a kórháznak szánt 10 MFt-ot, amelyet hematológiai labor automata beszerzésére szánunk.

-rgy-

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph