“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Neurológiai ápolóink az Astellas díj nyertesei | Bethesda Gyermekkórház

Július 11-én, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán megrendezett ünnepségen vette át neurológiánk ápolói és asszisztensi csapata az Astellas díjat, melyet  az év egészségügyi szakdolgozója pályázat közösségi kategóriájában ítélt oda a szakmai zsűri.

Az Astellas-díjat 2006-ban alapította az Astellas Pharma és annak vezetőjeként Dr. Markovich György. "A díj célja a kezdetektől fogva az volt, hogy a hazai egészségügyben tevékenykedő, sokszor méltatlanul kevés elismerést és nyilvánosságot kapó orvosok és egészségügyi szakdolgozók áldozatos munkájára és példaértékű erőfeszítéseire ráirányítsa a társadalom és a szakma figyelmét." (http://evszakdolgozoja.astellasdij.hu)

A díj pályázati rendszerben működik, neurológiai ápolóinkat főigazgatónk és ápolási igazgatónk terjesztette fel. Országos szinten 47 csoportos jelöltből választotta ki a szakmai zsűri (tagjai: Prof. Dr. Nagy Zoltán Zsolt SzOTE, Bogláriné Szilágyi Erzsébet MESZK, Kormos Ágnes SE, Vízvári László OMSz)

A beszédekből, köszöntésekből, kóruszenei programból, valamint a díjátadásokból álló ünnepségre neurológiai ápolóinkat elkísérte Molnár Gabriella ápolási igazgató, dr. Siegler Zsuzsa és dr. Bodó Tímea is.

Szívből örülünk a csapat sikerének!

-rgy-

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph