“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Első helyezést kaptunk a szaktárca "Év kórháza" című pályázatán | Bethesda Gyermekkórház

Az egészségügyi szaktárca januárban pályázatot hirdetett, az "Év kórháza 2009." cím elnyerésére. A jelentkező kórházaknak szigorú feltételeknek kellett megfelelnie. Először egy megadott kritérium rendszer szerinti írásos anyagot kellett elkészíteni a kórház tevékenységéről, amelyet a szaktárca bíráló bizottsága véleményezett.

Összesen 9 kórház adott be ilyen anyagot súlyponti-, és területi kórház kategóriában. A második körben a kórházak vezetőit a Minisztériumban tartott pályázat ismertetésre, prezentációra hívták. Kórházunkat dr. Velkey György, Benőné Székely Júlia és Molnár Gabriella képviselte. A harmadik körben a tárca és a kórházszövetség kijelölt szakembereiből álló bizottság kereste fel az intézményeket, és közvetlen benyomásaik alapján tettek javaslatot. Április 16-án került sor az eredményhirdetésre a Minisztériumban tartott ünnepségen, ahol a megjelentek arról értesülhettek, hogy a súlyponti kategóriában nem adott ki díjat a tárca, a területi kórház kategóriában a Bethesda Gyermekkórház és a pásztói Margit Kórház kapta meg az "Év kórháza 2009." címet, amely 3 MFt díjjal is jár az erkölcsi elismerés mellett. Ez a díj nem azonos azzal az internetes szavazással, amelyen a betegek voksolhatnak az Év kórházára, ez a díj a szakmai vezetés elismerése.

Kapcsolódó linkekAz Egészségügyi Minisztérium pályázati oldala A Hivatalos Értesítő 2010. évi 3. számában "VII. Pályázati felhívások" részben megjelent az Egészségügyi Minisztérium pályázati felhívása az "Év Kórháza 2009." cím elnyerésére.

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph