“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Május 15. Harmadikak lettünk a 2010. évi Tekulics-kupán | Bethesda Gyermekkórház

A Tekulics-kupa a néhány éve elhunyt Tekulics Péter intenzívterápiás főorvos emlékére szerveződik minden évben egészségügyi intézmények focicsapatai között.

Idén is kiállítottuk csapatunkat, amint a képen látható: dr. Velkey György, dr. Daoud Salim, dr. Bartha Csaba, Dr. Schäfer József, Németh Sándor, Gábeli Tamás és a két Zoli. Németh Sándor írja a mérkőzésről: "Ismét bebizonyosodott, hogy minden csak nézőpont kérdése. Mert, ha optimista sportújságíró lennék, akkor azt írnám, hogy foci csapatunk

Ha pesszimista politikus lennék...

felállhatott a képzeletbeli dobogó harmadik helyére és bronzérmes lett. Ha pesszimista politikus lennék, akkor a blogomba a következőt írnám: mertünk kicsik lenni, és így az utolsók lettünk. Mindegy, nem esett az eső (nagyon), és jól szórakoztunk. Köszönjük Czelecz Juditéknak a bíztatást!"

És még egy szomorú hír: az időjárás kiszámíthatósága miatt elmarad, illetve egy későbbi időre tolódik a szombatra tervezett kirándulás, mivel nincs egyetlen száraz négyzetcentiméternyi hely sem, ahol leülhetnénk. Ezt a csapást segít feldolgozni Judith L. Herman nagyszerű könyve a TRAUMA ÉS GYÓGYULÁS, szeretettel ajánlom mindenkinek.

Németh Sándor

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph