“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

A Pólus Pingvinek hagyományos látogatása | Bethesda Gyermekkórház

A Pólus Pingvinek gyermeknapi Hoki Tornájának a sport mellett, jótékony célja is van: a csapatok nevezési díját már sok éve a Bethesda kórháznak ajánlják fel.
 Küldöttségünket 2017. június 6-án, dr. Velkey György főigazgató és Boros Zsuzsa PR-referens fogadta süteménnyel, üdítővel, csokival és sok szeretettel.
 Nagy Attila vezető edző a Pólus Pingvinek nevében beszélt arról, hogy milyen sokat köszönhet a csapat a Bethesda kórháznak. "Nem túlzás állítani, - mondta - hogy egy hoki csapatnak milyen nagydolog, hogy egy nem várt sérülésnél vár ránk egy kórház, a Bethesda, ahol mindig jó szívvel, nagyszerű szakmai tudással látják el sebesült gyerekeinket."
 Természetesen kiemelte azt is, hogy milyen fontos a versenysportot is összekötni egy jó céllal.

Velkey igazgató úr a Bethesda nevében köszönte meg az adományt, és utalt arra, hogy neki édesapaként, belső élménye miatt is fontos, amit a Pólus Pingvinek tesznek, hiszen az ő egyik fia is jégkorongozott, mégpedig kapus poszton.

A komoly és elgondolkodtató szavak után a gyerekek nagy örömmel láttak neki a finomságoknak, Zsuzsa 1-1 csokit nyújtott át ajándékul a játékosoknak, majd egy ideig még beszélgettünk gyerekekről, hokiról, és kicsit a kórházban folyó munkáról.

Reméljük a tornán résztvevő csapatok felajánlása jó példaként szolgál másoknak is, akik esetleg még nem gondolkoztak el azon, hogy egy ügy mellé álljanak. A nemes célok között válogatni bőven lehet, hiszen rengeteg van belőlük országunkban, a világon.

A tornán résztvevő csapatok, akik nevezési díjukkal a Bethesda kórházat segítették:
 KMH
 Pólus Pingvinek
 Sportországi Cápák
 Szigeti bikák
 UTE

-Boros Zsuzsa-

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph