“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Hiteles oldalnak minősítették oldalunkat! | Bethesda Gyermekkórház

Tudta, hogy manapság 3 betegből 2 először az internethez fordul, ha valamilyen egészségügyi problémával kapcsolatban információhoz szeretne jutni? Tudta, hogy a különböző orvosi szakterületen végzett kutatások egybehangzóan úgy találják, hogy az interneten található egészségügyi információ nagy arányban megbízhatatlan, félrevezető, téves? Az Egészségkommandó azért jött létre, hogy az  interneten fellelhető egészségügyi oldalakat egy az átláthatóságot és szakmaiságot vizsgáló, objektív szempontrendszerben értékelje, és azokat ajánlja laikus és szakmai információszerzésre egyaránt , ezzel segítve elő, hogy előtérbe kerüljenek az értékes, hiteles egészségügyi weboldalak.

Kórházunk weboldala is kiérdemelte a "Hiteles Egészségügyi Weboldal 2017" pecsétet, tehát az EgészségKommandó mögött álló szakmai stáb megbízhatónak és hitelesnek ítélte a honlapunkon, Kisokos rovatunkban megjelent cikkeket. 

A hitelesített weboldalak listáját az alábbi linkre kattintva tekintheti meg!

Azoknak az oldalak, amelyek az objektív szempontrendszerben megfelelnek, kiérdemlik a "Hiteles Egészségügyi Weboldal 2017" pecsétet, amelyet a kiadástól számított egy éven keresztül használhatnak a weboldalak. Ha az egy év letelt, az oldal felülvizsgálását követően újítható meg a pecsét.

 

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph