“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Dr. Szabó Ildikó Czinner-díjas lett | Bethesda Gyermekkórház

Nagy örömünkre dr. Szabó Ildikó orvosigazgatónk lett a Prof. Dr. Czinner Antal emlékére létrehozott díj egyik kitüntetettje a három közül 2017-ben. A díjat a Heim Pál Gyermekkórház alapította. A díj kuratóriuma a Heim Pál Gyermekkórház, a Családgondozási Módszertani Tanszék (Egészségtudományi Kar, Semmelweis Egyetem), a Magyar Gyermekorvosok Társasága, a Magyar Védőnők Egyesülete, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Heim Pál Gyermekkórház Belgyógyászat-Pulmonológia osztályának egy-egy képviselőjéből tevődik össze.

Dr. Szabó Ildikónak a gyermekellátás területén kifejtett magas szintű klinikai orvosi és preventív munka elismerésül, és Czinner Antal professzor emlékének ápolásában kifejtett tevékenysége miatt ítélték oda a díjat.

Az átadási ünnepségre, melyre kollégáink is elkísérték Szabó Ildikót, december 12-én került sor a Heim Pál Gyermekkórházban. Együtt örülünk kedvenc orvosigazgatónkkal a díjnak, életére és közösségünk körében kifejtett gyógyító, nevelő, tanító munkájára tiszta szívből kérjük Isten áldását! Soli Deo Gloria!
-rgy-

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph