“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Jótékonysági futóverseny | Bethesda Gyermekkórház

"Legyen egy lépéssel több!" címmel a "SzeptEmber Feszt" 3 napos programsorozatának részeként, a Magyar Parasport Szövetség jótékonysági futóversenyt rendez a fesztivál szombati napján a Népligetben, melyre szeretettel vár Mindenkit, aki támogatja az esemény célkitűzéseit. Helye: Budapest – Népliget, idejeeje: 2011. szeptember 3. 11.00 óra Táv: 2,5 km -

Népliget Vajda Péter út és Kőbányai út közé eső részén. Regisztráció : 9.00 órától a Kőbánya Színpad előtt felállított regisztrációs pultnálA nevezési díjakat  100 %-ban a Misko Alapítványnak  és a Bethesda Kórház Rehabilitációs Osztályának ajánljuk fel. Minden részt vevő a helyszínen, a nevezési díj befizetésekor dönthet, melyik szervezetet kívánja támogatni.

A Misko Alapítvány a TREAT-NMD magyarországi szervezetével együttműködve igyekszik előteremteni a szükséges anyagi javakat a Budapesti Neuromuszkuláris Központ, az “Izomcentrum” beindításához. A tervek szerint a beteggondozási központ nappali ellátás keretében végezné a DMD és SMA betegek diagnosztikáját és rendszeres monitorozását.Minden célba érkező befutócsomagot, tombolajegyet és emlékérmet kap. A Bethesda Kórház rehabilitációs osztálya hivatalosan 2007. júniusa óta fogadja az elsősorban neurológiai, traumatológiai és égéssérült betegeit. Az orvosi ellátás mellett szakavatott ápolók, gyógytornászok, ergoterapeuta, ortetikai szakemberek, pszichológus, logopédus, mozgásterapeuta, masszőr, pedagógusok és más szakemberek működnek közre a lehetőség szerinti legjobb állapot elérésére.Eredményhirdetés helyett, tombola sorsolás a résztvevők közt, melyet a verseny után, a Kőbánya Színpadon rendez a szövetség.

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph