“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

MGyT Nagygyűlés, Esztergom | Bethesda Gyermekkórház

A Magyar Gyermek- orvosok Társasá-gának Nagygyűlése (54.), melynek házigazdája a nagygyűlések történetében már második alkalommal lesz a Bethesda, látható közelségbe került. Időpontja: 2010. szeptember 23 - 25. A szervezésben gyakorlatilag minden kész. Részletes információkat   

a Nagygyűlés önálló honlapján találhatnak. Itt csak főigazgató úr beharangozóját vettük át.

 

Beharangozó"Kertem az egész táj, hol óriás csigaKétszarvú dómjával a Bölcs Bazilika."

 -írja Babits Mihály esztergomi fészkében. Természet, humánum, kultúra, tudomány, hit találkozik itt valóban. A hely szelleme, a Szent Adalbert Konferenciaközpont kényelme, méltósága és korszerű felszerelése, és a város fürdőzést, Duna parti és párkányi sétákat és sok egyéb pihenést is kínáló lehetőségei kiváló hátteret ígérnek a Magyar Gyermek-orvosok Társasága 2010. évi Nagygyűléséhez.

Szeretettel hívjuk a gyermekek egészségének megőrzéséért és helyreállításáért szolgálatot vállaló gyermekorvosokat és a segítő szakmákban dolgozó munkatársaikat, hogy mi is találkozzunk Szent István, Balassi, Vaszary Kolos és Mindszenty városában idén szeptember 23. és 25. között!

A gyermekorvoslás idei legnagyobb rendezvényén a legújabb tudományos eredmények értékelésén kívül nagy teret szánunk a fiatalok és a társszakmákban dolgozók bemutatkozásának. A gyógyítás mellett a megelőzés, a rehabilitáció, a testi, szellemi, lelki, szociális és spirituális segítségnyújtás, valamint az ellehetetlenült körülmények közötti „csakazértis" szolgálatteljesítés lesznek a legfontosabb témáink.

Mindenkit szeretettel várunk a gyermekorvosok nagy „családi találkozójára"!

Dr. Velkey György

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph