“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Nyári felújítások | Bethesda Gyermekkórház

Kedves Szülők, Hozzátartozók!

A csecsemő osztály teljes átépítése július 9-től elkezdődik. Az építkezés idejére az alábbi módon szervezzük át a betegek ellátását: Július 9-én hétfőn a csecsemő osztály betegeit a II. Belgyógyászati osztályra helyezzük át.

Ezt követően július 11-e délutánig a Csecsemő osztályt kiürítjük. Az építési munkálatok július 12-től éjjel-nappal és hétvégén is folynak. Az építés egyes fázisaiban a nappali órákban jelentős hang és esetleg porhatás jelentkezhet. Az építési anyagokat az udvar felől szállítják el. Ugyanakkor a második emeleti folyosót is érintik a munkák, így az ott működő ambulancia és adminisztrációs helyiség sem tud üzemelni.  

A II. Belgyógyászati osztályon a sürgősségi elkülönítő kórteremből a csecsemők részére kezelőt alakítunk ki. A sürgősségi kórterem (az anyák részére pótággyal) az újszülöttek elhelyezésére szolgál. A 6-os kórteremben a csecsemőket helyezzük el, a fertőző, elsősorban hasmenős csecsemőket az 1-es kórterembe visszük.

Amennyiben a betegeket a földszinten így sem tudjuk ellátni, az első emeleti sebészeti-fül-orr-gégészeti osztály segít az elhelyezésükben. A sebészeti ellátást igénylő csecsemőket az első emeleten látjuk el a csecsemő osztály orvosainak közreműködésével.

A betegadminisztráció július 2-tól az igazgatási épület 2. emeletén működik majd.

A kardiológiai ambulancia csütörtöki napokon a 2-es sebészeti ambulancián, a csecsemőgyógyászati ambulancia keddi napokon a labor épületében a nefrológiai vagy pulmonológiai ambulancián üzemel. A gasztroenterológiai ambulancia helyét a szabadságolásoktól függően a későbbiekben jelöljük ki.

 

Az átépítés előre láthatólag szeptember első hetében fejeződik be.

 

Dr. Velkey György főigazgató

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph