“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png insta-logo-60.png

 

Híreink arhív

Napközis táborunk | Bethesda Gyermekkórház

Jó dolog a tanulás, az óvoda, az iskola, de sok feszültséggel is jár. És valljuk be, hogy ehhez sokszor mi szülők is hozzáteszünk feszített élettempónkkal, türelmetlenségünkkel, idegességünkkel.

Ezért nagyon kellenek az olyan idők, amikor a gyermekeink egyszerűen „csak” gyermekek lehetnek, nem kell mást teljesíteniük, szigorú, jogos (vagy épp túlzó) elvárásoknak megfelelniük.

Ezt tapasztalhattuk meg június 17 és 21-e között, amikor újfent napközis tábort szerveztünk dolgozóink gyermekeinek, közvetlenül a tanév befejezését követően. Jó volt látni a vidám gyermekarcokat, akik nevetve, visítva, rohanva, teljes erőbedobással ünnepelték a vakáció első napjait. És én azt mondom, rengeteget tanulhattunk tőlük: felszabadult játékosságot, közösségben létezést, egymásra való odafigyelést, kimondott haragot és gyors kibékülést, hogy csak néhányat említsek. És hogy mi volt a konklúzió a gyerekek szájából? „Annyira kár, hogy már vége van a tábornak!” Köszönjük nektek, újra! Reméljük jövőre is jöttök!

Szép nyarat kíván a szervezők nevében: Anett, Gabi, Klári, Zsófi, Katica, Vali, Zsuzsi és Zsolt.

Köszönjük a Bethesda Kórház Alapítványnak és a Kórház gazdasági vezetésének, hogy támogatta a tábor létrejöttét!

Dominiák Zsolt

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph