“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Híreink arhív

Tavaszi Eplikub | Bethesda Gyermekkórház

Tavaszodik midenhol – Epi klub 2018. április 7.

Ki nem várná, hogy újra lássa, aki fontos számára? Hát most eljött a nap sok jó baráttal, jókedvvel, történetekkel és virágzó fákkal.

A már hagyományossá vált egyházi énekek és bibliai énekek után mindenki tudta mi következik. Hát valami meglepetés. Idén tavasszal a híres Casey Jason Crosby által vezetett svájci gospelkórus adott egy csodás, felejthetetlen előadást sok gyermeknek, fiatalnak és felnőttnek. Mindenki arcán boldogság, felszabadultság tükröződött, öröm volt nézni ezt a rengeteg embert. Még Palika is táncra perdült, nem is akárkivel, Casey Jason Crosby-vel.

Koncert után kis pihenő következett. Legtöbben az udvaron élvezték tovább az egyre inkább tavasziasodó napot. Gyerekek csúszdáztak, fiatalok sétáltak, a felnőttek pedig kis csoportokba tömörülve beszélgettek egymással.

Szünet után következett az ebéd. Ezt követően a társaság 2 fő csoportra oszlott. A gyerekek és fiatalok többféle tavaszi ajándékot készíthettek, mint például tavi-tündér, kerti virág. Ezidő alatt a felnőttek egy rendkívül érdekes előadásban részesültek az ,,Életfa Program”-ról, melyet Szilágyi Ildikó prezentált. Miután vége lett, több szülő ajándékot kapott gyermekétől, melyek nagyon aranyosra sikeredtek.

Ez a nap nem sikeredhetett volna ilyen jól Rozi főnővér, Pálos Anett, Magai Margit, Sós Gabi, Rideg Gyula és Németh Sándor nélkül.

Köszönjük a Bethesda Kórház Alapítvány támogatását!

-Darida Andi-

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph