Gyermekszemészeti Szakrendelés

Elérhetőség: L épület, Ilka utca 57. alagsori rendelő
Időpontegyeztetés:  online

Kedves Szülők!

Szabadságok miatt az e-mailek olvasása 2024 06.26-2024.07.10. között szünetel. Időpontot továbbra is tudnak online foglalni, amennyiben van szabad hely.

Köszönjük megértésüket!

Rendelési idő: Péntek 9:00-12:30-ig

Munkatársak

Bartal Julianna

Bartal Julianna

Asszisztens

Dr. Drexler Donát

Dr. Drexler Donát

Főorvos

+36 1 910 5423

Betegeinket beutaló nélkül, lakóhelytől függetlenül, kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján tudjuk fogadni.

Időpontkérés a fenti online időpontfoglalás gombon lehetséges. Egyéb kérdésekkel a szemeszet@bethesda.hu e-mail címen kereshetnek bennünket.

Kérjük, érkezzenek a kapott időpontnál 10 perccel hamarabb, hogy legyen idő a betegfelvételnél való bejelentkezésre. Kérjük, minden korábbi szemészeti leletet hozzanak magukkal a vizsgálatra.

Amennyiben a foglalt időpontban mégsem tudnak eljönni a vizsgálatra, kérjük, a többi gyermek érdekében az időpontot online, a foglaláskor kapott visszaigazoláson keresztül, vagy e-mailben minél hamarabb mondják le.

Ne feledjék, hogy az Ilka utcában a parkolás díjköteles.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

Gyermekszemészet

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Szemgyulladás gyermekkorban

Szemgyulladás gyermekkorban

A gyerekeknél az uszodalátogatás vagy a téli felső légúti fertőzések időszaka különösen kedveznek a gyulladásos szembetegségek kialakulásának.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support