Gyermekszemészeti Szakrendelés

Elérhetőség: L épület, Ilka utca 57. alagsori rendelő
Időpontegyeztetés: pénteken 8:15-8:45 között telefonon vagy online
Rendelési idő: Péntek 9:00-12:30-ig

Munkatársak

Bartal Julianna

Bartal Julianna

Asszisztens

Dr. Drexler Donát

Dr. Drexler Donát

Főorvos

+36 1 910 5423

 

Betegeinket beutaló nélkül, lakóhelytől függetlenül, kizárólag előzetes időpontegyeztetés alapján tudjuk fogadni.

Időpontkérés a fenti online időpontfoglalás gombon lehetséges. Egyéb kérdésekkel a szemeszet@bethesda.hu e-mail címen kereshetnek bennünket, mely továbbra is él aktív gondozott és új betegek számára is.
Telefont csak nagyon korlátozottan, pénteken 8:15 – 8:45-ig tudunk fogadni. Kérjük Önöket, csak abban az esetben telefonáljanak, ha nincs lehetőségük online időpontot foglalni, e-mailt írni, vagy ha a gyermeknek sürgős panasza van.

Kérjük, érkezzenek a kapott időpontnál 10 perccel hamarabb, hogy legyen idő a triázsra és a betegfelvételnél való bejelentkezésre. Kérjük, minden korábbi szemészeti leletet hozzanak magukkal a vizsgálatra.

Amennyiben a megbeszélt időpontban mégsem jönnek el a vizsgálatra, kérjük, a többi gyeremek érdekében az időpontot e-mailben minél hamarabb mondják le.

Ne feledjék, hogy az Ilka utcában a parkolás díjköteles.

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

Gyermekszemészet

Kapcsolódó osztályok és ambulanciák:

Kapcsolódó Kisokos cikkek:

Szemgyulladás gyermekkorban

Szemgyulladás gyermekkorban

A gyerekeknél az uszodalátogatás vagy a téli felső légúti fertőzések időszaka különösen kedveznek a gyulladásos szembetegségek kialakulásának.

bővebben

Kapcsolódó Híreink:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support