oktatás a Bethesda kórházban

Oktatás, képzés, orvostanhallgatóknak szóló információk

Elérhetőség: C épület, Bethesda u. 3., 1. em.

Nyergesné Závodi Edit: gyakorlati oktatásvezetés, oktatásszervezés

Sztraka-Horváth Adrienn: rezidensképzés, akkreditáció, oktatásszervezés (szigorlók és külsős rezidensek gyakorlata)

Kórházunk szívesen biztosít gyakorló területet az egészségügyi szakképzésben résztvevő hallgatók számára előre egyeztetett időpontban, a jelentkezők számától függően, az együttműködési megállapodásban leírtak szerint.

Mentorprogram

Kórházunk végzős orvostanhallgatók számára 4 hónapos mentorprogramot kínál, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a hatodévesek betekintést nyerjenek a kórház mindennapi működésébe. A programról bővebben az alábbi tájékoztatóban olvashatsz, várjuk jelentkezésedet!

Orvostanhallgatóknak

Kedves Hallgató!

Ha szeretnéd hatodéves gyermekgyógyászat gyakorlati idődet kórházunkban tölteni, jó helyen jársz!

Kérjük, hogy abban az esetben is jelentkezz a szigorlo@bethesda.hu email címen, amennyiben a Semmelweis Egyetem hallgatójaként a tanulmányi (neptun) rendszeredben már rögzítetted a gyakorlatod! A többi egyetem hallgatójaként elegendő a fenti e-mail címen jelentkezned. Mivel kórházunkban a gyakorlati helyek száma véges, a jelentkezésed elfogadását megkönnyíti, ha jó előre tervezel (minimum 1 hónappal a gyakorlat tervezett megkezdése előtt). Kérjük, hogy motivációs levelet mindenképp csatolj! Sikeres jelentkezés esetén minden további teendőről válasz e-mailben értesítünk.

Motivációs leveledben egyebek mellett ne felejtsd el megemlíteni szakmai/tudományos tevékenysége(i)det, korábbi önkéntes munká(i)dat, jelentősebb közösségi aktivitásodat, illetve, mivel kórházunk a Református Egyház intézménye, így egyházi tevékenységeidről is bátran nyilatkozz!

Kórházunk különböző osztályain (gyermekbelgyógyászat, neurológia, rehabilitáció, sebészet, fül-orr-gégészet, sürgősségi és egyéb szakambulanciák) 2 hetes forgó rendszerben töltheted gyakorlatodat. A beosztás a szabad helyek függvényében történik, de igyekszünk a motivációs levélben esetleg megfogalmazott érdeklődési területe(ke)t figyelembe venni.

Munkatársak

Nyergesné Závodi Edit

Nyergesné Závodi Edit

Ápolási igazgató

+36 1 422 2706
Dr. Kretzer András

Dr. Kretzer András

Szakorvos

+36-1-422-2844
Koczó Dzsenifer

Koczó Dzsenifer

Oktatási asszisztens

A Richter Anna Díj lehetővé tette, hogy bemutassuk a Bethesda Gyermekkórház hétköznapi hőseit. A 0. részben ismerjétek meg azokat, akik a legtöbb időt töltik a kisbetegeink ágya mellett. Nagyon büszkék vagyunk ápolóinkra és arra a oktatóápolói rendszerre, ahogyan a tapasztaltabb nővérek átadják tudásukat és hivatásuk szeretetét a fiataloknak… Megérdemlik, hogy mindenki megismerje őket!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support