Oktatás, képzés

Elérhetőség:
Igazgatás épülete, I. em. 124-es ajtó

Munkatársaink:

Nyergesné Závodi Edit: gyakorlati oktatásvezetés, oktatásszervezés

Telefon: +36 1 422 2706

Email: zavodi.edit@bethesda.hu

Sztraka-Horváth Adrienn: rezidensképzés, akkreditáció

Telefon: +36 1 422 2706

E-mail: szhorvath.adrienn@bethesda.hu

Elérhetőség:
C épület – igazgatás, 1. emelet

Kórházunk szívesen biztosít gyakorló területet az egészségügyi szakképzésben résztvevő hallgatók számára előre egyeztetett időpontban, a jelentkezők számától függően, az együttműködési megállapodásban leírtak szerint.

Központi e-mail cím: oktatas@bethesda.hu

Orvostanhallgatóknak

Kedves szigorló Hallgatók!

Ha szeretnéd hatodéves gyermekgyógyászat gyakorlati idődet kórházunkban tölteni, jó helyen jársz!

Kérünk benneteket, amennyiben a tanulmányi (neptun) rendszeredben már rögzítetted a gyakorlatod, abban az esetben is jelentkezz az alábbi email címen: oktatas@bethesda.hu

Kórházunk különböző osztályain (Gyermekbelgyógyászati Osztály, Neurológia,- Rehabilitáció,- Sebészeti Osztály, Ambulanciák) egyidőben 2 hallgatót tudunk fogadni. Egy adott osztályon legalább 2 hét eltöltése tervezett. A beosztásotok megszervezését –  jelentkezésetek mellé csatolt motivációs levél küldésével – segíteni tudjátok.

A Richter Anna Díj lehetővé tette, hogy bemutassuk a Bethesda Gyermekkórház hétköznapi hőseit. A 0. részben ismerjétek meg azokat, akik a legtöbb időt töltik a kisbetegeink ágya mellett. Nagyon büszkék vagyunk ápolóinkra és arra a oktatóápolói rendszerre, ahogyan a tapasztaltabb nővérek átadják tudásukat és hivatásuk szeretetét a fiataloknak… Megérdemlik, hogy mindenki megismerje őket!

Oktató munkatársak

Nyergesné Závodi Edit

Nyergesné Závodi Edit

Gyakorlati oktatásvezető, oktatásszervező, diplomás ápoló

+36 1 422 2706
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support