Gyógyító Magazin

Online lapozható formában olvashatja a Bethesda Gyermekkórház Gyógyító Magazinjának lapszámait az alábbi képekre kattintva vagy le is töltheti saját eszközére kiadványainkat. A letöltést javasoljuk WIFI kapcsolattal indítani.

Az alábbi cikkek a Gyógyító Magazinban jelentek meg, melyeket orvosaink írtak, vagy orvosainkkal beszélgetve igyekeztünk hasznos tanácsokat megtudni egy-egy téma kapcsán. Még több hasznos tanácsért keresse fel a Kisokos menüpontunkat, ahol még több orvosi tanácsot talál.

 

A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogóval Dr. Jórász Zsolttal beszélgettem arról, mi történik a sérüléstől a gyógyulásig vezető úton.

bővebben
Orrpolip gyermekkorban?

Orrpolip gyermekkorban?

Orrdugulás, horkolás, savós középfülgyulladás hátterében gyermekkorban a leggyakrabban nátha, allergia, orrmandulagyulladás áll, de bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az orrüregben és melléküregben kialakuló polipok a felelősek.

bővebben
Nem kötelező védőoltások gyerekeknek

Nem kötelező védőoltások gyerekeknek

Az időben adott védőoltásokkal meg tudjuk óvni őket bizonyos fertőző betegségektől, és egyúttal a közösség többi tagjának is védelmet biztosítunk, akik valamilyen okból nem kaptak védőoltást.

bővebben
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support