Gyógyító Magazin

 

Online lapozható formában olvashatja a Bethesda Gyermekkórház Gyógyító Magazinjának lapszámait az alábbi képekre kattintva vagy le is töltheti saját eszközére kiadványainkat. A letöltést javasoljuk WIFI kapcsolattal indítani.

Az alábbi cikkek a Gyógyító Magazinban jelentek meg, melyeket orvosaink írtak, vagy orvosainkkal beszélgetve igyekeztünk hasznos tanácsokat megtudni egy-egy téma kapcsán. Még több hasznos tanácsért keresse fel a Kisokos menüpontunkat, ahol még több orvosi tanácsot talál.

 

Kórházlelkészként a fogyatékkal élőkért

Kórházlelkészként a fogyatékkal élőkért

A Bethesda Gyermekkórház egyedülálló küldetése az is, hogy segítse azokat a családokat, ahol fogyatékkal élő gyermek él. Rideg Gyula kórházlelkészt kérdeztük arról, hogy mi a szerepe a spiritualitásnak a kórház életében, és hogyan segíti ő maga is az érintett családokat.

bővebben
A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogó

A térdekkel Suttogóval Dr. Jórász Zsolttal beszélgettem arról, mi történik a sérüléstől a gyógyulásig vezető úton.

bővebben
Orrpolip gyermekkorban?

Orrpolip gyermekkorban?

Orrdugulás, horkolás, savós középfülgyulladás hátterében gyermekkorban a leggyakrabban nátha, allergia, orrmandulagyulladás áll, de bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az orrüregben és melléküregben kialakuló polipok a felelősek.

bővebben
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support