Tégy egy lépést a családi esélyegyenlőség jegyében

Múlt hétvégén rendeztük meg a Tégy egy lépést! Családi esélyegyenlőségi napokat, amelynek keretében kórházunk is megnyitotta kapuit és megmutatta, hogyan lehet valóban segíteni az akadállyal élő, krónikus beteg, vagy égési sérült gyermekeknek!

A kétnapos program keretében számtalan gyermeknek, családnak sikerült egy másik világot bemutatni, ahol az igazi hősök küzdenek.

Ne féljetek tőlük! A hegeik, az inzulinos tolluk, a kerekesszékük mögött ők ugyanolyan értékesek, mint bármelyik fiatal!

Külön öröm, hogy a sajtónyilvános rendezvényen jelen volt Kiss Péter kajakos paralimpiai bajnokunk, aki az élő példája, hogy az intézményeinkben gyógyult, rehabilitált gyermekek, fiatalok bármire képesek!

Kórházsuli, Mozgásjavító Egymi, Vakok Intézete, Millennium háza, fantasztikus, hogy együttműködésben dolgozhatunk veletek!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support