Szociális munka – gyermekvédelem

Elérhetőség: H épület, Hungária krt. 200.
Osztályvezető: Sorompó Anett

A Bethesda Gyermekkórház számára törvényben meghatározott kötelezettség, hogy a nálunk gyógyított gyermekek valamennyi betegségén kívüli vagy azzal részben összefüggő gondját (nélkülözés, elhanyagolás, bántalmazás stb.) észleljük és jelezzük a gyermekjóléti rendszer más tagjai számára: gyermekjóléti szolgálat, oktatási, egészségügyi, szociális, hatósági területen dolgozó – gyermekekkel foglalkozó szakemberek, intézmények stb.

A jelentési kötelezettségen túl felelősséget érzünk azért, hogy mi magunk is minden lehetséges módon segítsünk a nálunk gyógyított gyerekeknek és családjaiknak a legkülönfélébb élethelyzetekben.

Munkatársaink a gyógyító osztályokkal szoros kapcsolatot tartanak és szociális, diakóniai, gyermekjóléti segítség megszervezésében rendelkezésre állnak. A testi-lelki rehabilitáció valamennyi fázisában segítik a gyermekeket és a családokat ügyes-bajos dolgaik intézésében, kapcsolatot tartanak oktatási és más szociális jellegű intézményekkel, a gyermekjóléti szolgálattal.

Munkatársak

Csorba Zoltán

Csorba Zoltán

Szociális munkás

+36 1 364 9020/421
Farkas Gábor

Farkas Gábor

Szociális munkás

+36 1 422 2785
Fekete Adrienn

Fekete Adrienn

Szociális munkás

+36-1-910 5421
Miklós Nóra

Miklós Nóra

Szociális munkás, családterapeuta

+36-1-910 5421
Szántóné Sorompó Anett

Szántóné Sorompó Anett

Osztályvezető

+36 1 422 2785
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support