„A nevetés a legjobb orvosság!” – Ellátósok Igalon

Szerda délután, bőséges ellátmánnyal megpakolva (amit ezúton is hálásan köszönünk az élelmezésnek!) indultunk el 12 fős, lelkes csapatunkkal Igalra, hogy a kórházi felületek után egy kicsit magunkat is megtisztogassuk kívül-belül. A megérkezés és a gyors szobafoglalás után Iluska vendéglőjébe vezetett első utunk, ahol finom vacsorával és szívélyes fogadtatással vártak minket.

Jól esett így megérkezni. Ezt követte a szálláson – a jó hangulatú bemelegítő játékok után – egy bibliai történet alapján megindult beszélgetés arról, hogy hogyan látjuk a másik embert, és amiben  rácsodálkozhattunk arra, hogy kutyából igenis lehet szalonna. Másnap délelőtt azonban a szalonna szóba sem jöhetett, mivel a Krisna-völgybe látogattunk, ahol bepillanthattunk vendéglátóink szép (húsmentes), és nagyon más világába. Csapatunk hölgy tagjai indiai viseletbe járhatták végig a helyszínt, majd egzotikus ételkóstolón vehettünk részt. Az út után kellemesen elfáradva ültünk neki a pörköltnek, egyet értve abban, hogy ezt azért nem szívesen hanyagolnánk. Délután az igali gyógyfürdőben lazítottunk, akkor még nem is sejtve, hogy az esti játékok erősen igénybe fogják venni a rekeszizmainkat. Ezt azonban egy cseppet sem bántuk. 🙂 A harmadik nap délelőttjét ki fürdőzéssel, ki sétával, ki takarítással töltötte (hiányzott már, no!), majd a minket váltó belgyógyászatos kollégákat üdvözölve, meleg váltásban hagytuk el a helyszínt. A jó idő mindvégig kitartott, és az átélt jó élményeken keresztül talán mindannyian megtapasztalhattuk, hogy ránk mosolygott az Isten.

Dominiák Zsolt

kórházlelkész

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support