Farsang a Bethesdában

Sok év után ismét megrendezésre került kórházunkban a farsang. Március 1-jén, pénteken szép számmal összegyűltünk, készen a mulatozásra. Már hónapokkal a rendezvényt megelőzve kezdetét vette a szervezkedés, izgatott készülődés. Több felől lehetett hallani a kérdéseket, ahogy munkatársaink megbeszélték egymás között, hogy ki-minek fog öltözni. Sok kreatív ötlet született; a Hippitől, dr. Bubón és Ursulán, a Kígyónőn át Don Corleonéig. Az estét egy fantasztikus jelmezversennyel kezdtük meg, ahol több ötletes jelmezt is megajándékozott a zsűri.

Ezután következett egy jó kis csapatépítő játék, melyben mindenki kivette a szerepét. Jó volt a hangulat, jókat nevettünk, a csapatok nagyon kreatívak voltak. A csapatépítő végeztével kezdetét vette a lakoma és a mulatság. Az élelmezésen dolgozó munkatársaink finom falatokkal vártak mindenkit, ezúton is köszönjük nekik.

Valamint szeretnénk köszönetet mondani az Igazgatóságnak is, hogy lehetővé tették számunkra, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapok „fogságából” és együtt mulathassunk munkatársainkkal.

Izgatottan várjuk, és lélekben már készülünk a következő közös eseményre.

Tájékoztatás később…

Parlag Viki és Szolnok Katalin

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support