Házasság hete a Bethesdában

Február 11. ás 18. között immár 11. alkalommal rendezték meg hazánkban a Házasság hete elnevezésű programsorozatot, amelybe idén kórházunk is bekapcsolódott.

Csütörtökön délután a házi tudomány keretében Dr. Komlósi Piroska tartott interaktív előadást a házasság kihívásairól és erőforrásairól. Előadásában hangsúlyozta a kölcsönös egymásra figyelés, a nyílt és őszinte kommunikáció fontosságát, valamint azt is, hogy a házasság különböző szakaszait úgy tudjuk jól és rugalmasan megélni, ha tudunk együtt változni, ha követjük egymást a változásban. Jó volt látni az érdeklődést, a fiatal generáció jelenlétét, és azt a sokszor ki nem mondott vágyat, hogy a kapcsolatainkban mindig van és lehet hova fejlődnünk.

Vasárnap istentisztelet keretében 6 házaspár és egy jegyespár kérte Isten áldását közös útjukra.

Az igei üzenet a hármas fonal képével hirdette Isten megtartó szeretetét, mint ami kapcsolataink  alapja és megerősítője lehet minden időben. A kölcsönös egymásra figyelést erősítette a páros feladat, melyben egymás pozitívumait emeltük ki, valamint a jó hangulatú szeretetvendégség is, mellyel az alkalom zárult. Köszönjük a konyha dolgozóinak a finom hidegtálakat, valamint a Bethesda Kórház Alapítványnak a támogatását az alkalom létrejöttében!

Dominiák Zsolt

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support