A higiénia őrei Igalon

Amikor az orvos, a szülő megköszöni a takarítónak a munkáját❤️ na ez ad erőt a csendes, de annál fontosabb munkához. Mert takarítóink nélkül sehogy sem tudnánk a kórházi higiéniát ilyen professzionális szinten biztosítani.

Takarítóink csapatépítő tréningen vehettek részt Igalon. Köszönjük, hogy vagytok!

„Talán a hosszú élet egyik titka, hogy a sok adás mellett meg kell tanulnunk kapni is. Elfogadni, amikor csak ránk figyelnek, amikor mi vagyunk a középpontban. Ennek jegyében indultunk el igali üdülőnkbe a takarító személyzet egy kis csapatával. Már az odaút is jó hangulatban telt, melyet a megérkezés, és a szobák elfoglalása után egy finom vacsora követett törzshelyünkön, Iluska vendéglőjében. Ezután Dominiák Zsolt kórházlelkészünk vezetésével néztünk rá életünk köveire és virágaira, nehézségeire és örömeire, majd vidám közösségi játékokkal mulattuk az időt. Szem nem maradt szárazon. Meséket szőttünk bemondott szavak felhasználásával. Igazán jó mesemondók vannak közöttünk. Az est hátralévő része felszabadult táncmulatsággal telt.

Másnap délelőtt a dombovári Fekete István múzeumba látogattunk, ahol amellett, hogy megelevenedtek gyermekkorunk meseszereplői, az író életét is jobban megismerhettük. Ezt követően a helyi tégla múzeumot tekintettük meg, majd a hideg, borongós időre, és a kollégák egészségére való tekintettel az igali termálfürdő felé vettük az irányt.

Jó volt megmártózni a kellemes meleg vízbe, a fedett kültéri medencében a jó levegőn az eső csepegése sem volt zavaró, inkább úgy hatott, mint egy csendes zenei aláfestés.

Majdnem zárásig maradtunk kihasználva a fürdő adta lehetőségeket.” (Pap Márta, kórházhigiénikus)

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support