Juhász Zsófia-díjat kapott Kiss Sándorné, Rozál a Neurológiai osztályunk főnővére

A díj a Magyarországi Református Egyház legmagasabb elismerése az intézményes diakónia területén. A díjat a Zsinat novemberi 19-i ülésén adták át Balatonszárszón több más kitüntetés és díj között.

Mint azt Rozsnyai István a Zsinat diakóniai bizottságának vezetője Kiss Sándorné méltatásában kiemelte: a több évtizedes diakóniai szemléletű munkát ismerte el a Zsinat a díjjal, melyet az epilepsziás betegek gondozásában, nyomon követésében, táboroztatásában, az epilepszia klub megszervezésében, valamint a gyakorlati képzés területén kifejtett.

Az ünnepélyes átadásra kis csoporttal mentünk: dr. Neuwirth Magda főorvos, dr. Fogarasi András főorvos, Molnár Gabriella ápolási igazgató, Kissné Gabi asszisztens, valamint Németh Sándor és Rideg Gyula kísértük el Rozált, hogy a zsinati ünneplés örömében osztozzunk. A helyszínen csatlakozott a csoporthoz a hivatalból a zsinati ülésen résztvevő dr. Velkey György főigazgató úr is.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support