Kamasz Szakasz Kognitív Viselkedésterápiás Gyermekközpont nyílt!

Tegnap családias megnyitóval, meglepetésekkel, játékkal ünnepeltük a KAMASZ-SZAKASZ Kognitív Viselkedésterápiás Gyermekközpontunk indulását!

Szakembereink csoportfoglalkozások keretein belül segítik majd a szorongással, önbizalomhiánnyal, kényszerrel küzdő gyermekek mindennapjait.

Németh Laura, pszichoterapeuta, a központ megálmodója kiemelte, hogy fő céljuk a gyermekek kezébe adni egy olyan képzeletbeli szerszámosládát, mely tele van „szerszámokkal”, ún. kognitiv viselkedésterápiás technikákkal , melyek használatával hosszútávon problémáik enyhíthetők.

Munkájuk során ötvözik a kognitív viselkedésterápia, az élményterápia és a családterápia elemeit, hiszen a hatékony kezeléshez sokszor elengedhetetlen a család bevonása, illetve gyermekek esetében fontos, hogy a technikákat az ő nyelvükön, játékok és élmények útján adják át.

További információ itt: https://www.bethesda.hu/…/kamasz-szakasz-kognitiv…

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support