Megjelent! Klinikai Epileptológia

Megjelent Janszky József és tudományos igazgatónk, Fogarasi András szerkesztésében a Klinikai Epileptológia című tankönyv!

Gyakorlati szemléletű többszerzős kézikönyvről van szó, ahol az egyes szakterületek (neurológia, gyermekneurológia, neuroradiológia, pszichiátria, klinikai neurofiziológia, neuroimmunológia, neurofarmakológia) epilepsziával foglalkozó specialistáit kérték fel a fejezetek megírására. A több mint negyed évszázaddal az utolsó hazai epilepszia szakkönyv megjelenése után remélhetőleg sikerül olyan művet adni az olvasó kezébe, mely az epilepsziával élő emberek gyógyulását, életminőségének javítását szolgálja. A szerkesztők munkájukkal köszönetet mondanak tanítómestereiknek: Neuwirth Magdolnának és Halász Péternek, akiktől a szakmai igényesség mellett a beteg ember és családjának szeretetét is tanulhatták.

https://www.medicina-kiado.hu/kiadvanyaink/szak-es-tankonyvek/neurologia/klinikai-epileptologia/

Klinikai Epileptológia könyv

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support