MGyT Nagygyűlés, Esztergom

A Magyar Gyermek- orvosok Társasá-gának Nagygyűlése (54.), melynek házigazdája a nagygyűlések történetében már második alkalommal lesz a Bethesda, látható közelségbe került. Időpontja: 2010. szeptember 23 – 25. A szervezésben gyakorlatilag minden kész. Részletes információkat a Nagygyűlés önálló honlapján találhatnak. Itt csak főigazgató úr beharangozóját vettük át.

Beharangozó
„Kertem az egész táj, hol óriás csiga
Kétszarvú dómjával a Bölcs Bazilika.”

-írja Babits Mihály esztergomi fészkében. Természet, humánum, kultúra, tudomány, hit találkozik itt valóban. A hely szelleme, a Szent Adalbert Konferenciaközpont kényelme, méltósága és korszerű felszerelése, és a város fürdőzést, Duna parti és párkányi sétákat és sok egyéb pihenést is kínáló lehetőségei kiváló hátteret ígérnek a Magyar Gyermek-orvosok Társasága 2010. évi Nagygyűléséhez.

Szeretettel hívjuk a gyermekek egészségének megőrzéséért és helyreállításáért szolgálatot vállaló gyermekorvosokat és a segítő szakmákban dolgozó munkatársaikat, hogy mi is találkozzunk Szent István, Balassi, Vaszary Kolos és Mindszenty városában idén szeptember 23. és 25. között!

A gyermekorvoslás idei legnagyobb rendezvényén a legújabb tudományos eredmények értékelésén kívül nagy teret szánunk a fiatalok és a társszakmákban dolgozók bemutatkozásának. A gyógyítás mellett a megelőzés, a rehabilitáció, a testi, szellemi, lelki, szociális és spirituális segítségnyújtás, valamint az ellehetetlenült körülmények közötti „csakazértis” szolgálatteljesítés lesznek a legfontosabb témáink.

Mindenkit szeretettel várunk a gyermekorvosok nagy „családi találkozójára”!

Dr. Velkey György

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support