Nyári felújítások

Kedves Szülők, Hozzátartozók!

A csecsemő osztály teljes átépítése július 9-től elkezdődik. Az építkezés idejére az alábbi módon szervezzük át a betegek ellátását: Július 9-én hétfőn a csecsemő osztály betegeit a II. Belgyógyászati osztályra helyezzük át.

Ezt követően július 11-e délutánig a Csecsemő osztályt kiürítjük. Az építési munkálatok július 12-től éjjel-nappal és hétvégén is folynak. Az építés egyes fázisaiban a nappali órákban jelentős hang és esetleg porhatás jelentkezhet. Az építési anyagokat az udvar felől szállítják el. Ugyanakkor a második emeleti folyosót is érintik a munkák, így az ott működő ambulancia és adminisztrációs helyiség sem tud üzemelni.

A II. Belgyógyászati osztályon a sürgősségi elkülönítő kórteremből a csecsemők részére kezelőt alakítunk ki. A sürgősségi kórterem (az anyák részére pótággyal) az újszülöttek elhelyezésére szolgál. A 6-os kórteremben a csecsemőket helyezzük el, a fertőző, elsősorban hasmenős csecsemőket az 1-es kórterembe visszük.

Amennyiben a betegeket a földszinten így sem tudjuk ellátni, az első emeleti sebészeti-fül-orr-gégészeti osztály segít az elhelyezésükben. A sebészeti ellátást igénylő csecsemőket az első emeleten látjuk el a csecsemő osztály orvosainak közreműködésével.

A betegadminisztráció július 2-tól az igazgatási épület 2. emeletén működik majd.

A kardiológiai ambulancia csütörtöki napokon a 2-es sebészeti ambulancián, a csecsemőgyógyászati ambulancia keddi napokon a labor épületében a nefrológiai vagy pulmonológiai ambulancián üzemel. A gasztroenterológiai ambulancia helyét a szabadságolásoktól függően a későbbiekben jelöljük ki.

Az átépítés előre láthatólag szeptember első hetében fejeződik be.Dr. Velkey György főigazgató

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support