Pályázat rezidensképzésre

A Bethesda Gyermekkórház 2019-ben központi rezidens állást az alábbi szakmákban hirdet:

    • gyermek- és ifjúságpszichiátria,
    • radiológia,
    • rehabilitációs medicina,
    • gyermeksebészet,
    • házi csecsemő-és gyermekgyógyászat.

Jelentkezni email-ben (foigazgato@bethesda.hu), postai úton (1146 Budapest, Bethesda u. 3.) vagy személyesen a Bethesda Gyermekkórház titkárságán lehet. A pályázatok mellékleteként egy motivációs levelet és egy önéletrajzot kérünk.

A központi rezidens keret szűkössége miatt csecsemő-és gyermekgyógyász szakképesítésre jelenleg állást nem tudunk hirdetni. Az elmúlt évek gyakorlata az, hogy minden év őszének elején a más intézményben be nem töltött rezidenskeretek újraosztása történik és akkor a Bethesda Gyermekkórház is további központi rezidens helyekhez juthat. A korábbi évek tapasztalata alapján ez várhatóan 3-4 csecsemő-és gyermekgyógyász állás indítását jelentheti, melyeket általában november elején tudunk betölteni.

A csecsemő-és gyermekgyógyásznak készülő hallgatók jelentkezését folyamatosan fogadjuk, az Ő kiválasztásuk 2019. júniusában megtörténik.  A kiválasztott jelöltekkel szándéknyilatkozatot írunk alá, ami az őszi álláspályázatoknál a korábbi évek gyakorlata szerint az állás elnyeréséhez vezet.

Minden jelentkezőnek májusban a személyes meghallgatás lehetőségéről és időpontjáról értesítést küldünk, a döntés június végéig születik meg.

Kérjük, hogy jelentkezéseiket ennek a folyamatnak az ismeretében juttassák el hozzánk, vagy erősítsék meg korábbi szándékukat.

Budapest, 2019. február 25.

Dr. Velkey György

főigazgató

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support