Zugló polgármestere látogatása

Január 10-én látogatást tett a Bethesdában dr. Papcsák Ferenc, Zugló polgármestere. Polgármesteri minőségében ugyan először fogadhattuk őt, de 2009-ben országgyűlési képviselőjelöltként már vendégünkként üdvözölhettük. Mostani látogatására elkísérte Rozgonyi Zoltán alpolgármester és Cseke Vanda sajtófőnök.

A látogatás célja tájékozódás és a kórház és kerület hagyományosan jó kapcsolatának ápolása volt. Rozgonyi alpolgármester úr egy a Bethesda javára szervezendő jótékonysági sport esemény előkészítéséről is beszámolt. dr. Velkey György főigazgató kötetlen beszélgetésben adott tájékoztatást a kórház helyzetéről, terveiről, és köszönetét fejezte ki Zugló vezetésének a kitüntető figyelemért. „Zugló szívében a Bethesda erős zuglói identitástudattal is rendelkezik, hiszen -bár az ország egész területéről fogadjuk betegeinket – a zuglói gyerekek gyógyításából meghatározó módon vesszük ki a részünket.”

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support