Égéssérült Ügyeletek

Elérhetőség:  főépület, Bethesda utca 3.

Telefon: +36-1-920-6000 (287-es mellék)

KÖZPONTI TELEFON:

287-es mellék

Az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ minden égéssérült, elektromos áram miatt sérült és kémiai (vegyszeres) bőrmaródás miatt sérült gyermeket minden nap 24 órában (folyamatosan!) fogad akutan, beutaló nélkül!

Ügyeleti rend

Nyugat-Közép Magyarország Nagytérség

a főváros I., II., XI., XII., valamint a XXII., kerülete. Fejér megye egésze, Komárom-Esztergom megye, az esztergomi járás kivételével, Pest megyéből pedig a budakeszi és az érdi járás.

Minden nap – a Bethesda Gyermekkórház

Észak-Közép Magyarország Nagytérség

a főváros III., IV., VI., XIII., XIV., XV., és XVI. kerülete, Nógrád megye, Heves megyéből a gyöngyösi és hatvani járások, Pest megyéből az aszódi dunakeszi, gödöllői, a pilisvörösvári, a szentendrei, a szobi  és a váci járások, Komárom-Esztergom megyéből az esztergomi járás.

Minden nap – a Bethesda Gyermekkórház

Dél-Közép Magyarország Nagytérség

a főváros V., VII., VIII., IX., X., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületei mellett Jász-Nagykun-Szolnok megyéből a jászberényi, a mezőtúri, a szolnoki, és a törökszentmiklósi, Pest megyéből pedig a dabasi, a ceglédi, a gyáli, a monori, a nagykátai, a ráckevei, a szigetszentmiklósi és a vecsési járások, a nagykörösi járás kivételével. 

Minden nap – a Bethesda Gyermekkórház

Kapcsolodó osztályok és ambulanciák

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support