7 éven keresztül volt a lányom Dr Siegler Zsuzsa betege. Nincs rá szó, és nem is lehet megfogalmazni azt a hálát, amit érzek a Doktornő iránt. Empátia, erő, türelem..És még mennyi jelző jöhetne.


Jómagam nem vagyok vallásos. Talán Ő sem..:) Ki-Ki dolga. De Ő valóban rendelkezik az önzetlenség szeretetével, azzal, ami nem hogy viszonzást nem vár, de a hála legkisebb formáját is elutasítja.( Azt is tudom, hogy ettől a dicsérettől már korholóan nézne:) ) Viszont én is szeretném megajándékozni az egyetlen dologgal aminek örül is: Adónk 1%-a Református Egyháznakés a másik 1% a Bethesda Kórháznak. Berta Ildikó-szülő, Berta Róbert-szülő, Mihalek István- nevelő apa, Erdős Andrea-keresztanya, Klug Viktor-nagybácsi, Varga Csaba-nagybácsi, Bán Krisztina-nagynéni. Örök hálánk a család részéről Drága Doktornő. És akik még csatlakoztak: Orsi Bt teljes kollektíva, Békás KftUPCszomszédok-a hely ahol Mi élünk:) És bárki aki szembe jön ezután:) Reméljük, hogy segíthettünk.És Mi köszönjük. Nagyon-nagyon.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support