Tisztelt Főigazgató úr! Szeretném köszönetemet nyilvánítani és mély elismerésemet az Ön és a Bethesda Sebészet minden dolgozójának. Fáradhatatlan és kitartó munkájuk csodálatra méltó.Talán azért értékelem ennyire, mert én is kórházban dolgozom, a Kútvölgyi Kórház Magánszülészetén.


Külön köszönet illeti Dr. Jórász Zsolt Doktor urat, aki időben felfedezte és rögtön orvosolt 16 éves fiamnál az oly nehezen diagnosztizálhat Meckel diverticulum rendellenességet és azt azonnal a lehető leggyorsabban meg is műtötte. Tegnap már haza is mehettünk, nagyon jól vagyunk. Sokat segített, hogy bent lehettem éjjel-nappal és ennek nem volt akadálya.
A nővérek munkájukat kiválóan végzik, külön köszönet, Lonci nővérnek, Marcsi nővérnek és nem utolsó sorban egy fiatal Niki nevű nővérnek akit még sokáig fogunk emlegetni itthon, amiért műtét után, hajnal 2h magasságában az én szemérmes kamasz fiamat parav,ánnal elbarikádozva pisiltettem kacsába és ő mint valami szurkoló az üveg ajtó mögött, ökölbe szorított kézzel szurkolt, hogy sikerüljön pisilni, majd ez amikor összejött, örömujjongásba kezdett. Könnyekig hatódóm még most is, amikor erre gondolok.
A többi nővér is mindig nagyon aranyos volt, munkájukat nagy szakértelemmel és türelemmel végezték.

Meleg szívvel fogom ajánlani Klinikájukat ismerőseimnek, barátaimnak.

Még egyszer köszönünk mindent.

Üdvözlettel:

Dragóner Klára

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support