Karácsony közeledtével, lassan túl ezen a nehéz éven, szeretnék köszönetet mondani munkájukért! Kisfiammal, Jásper Tamás Dominikkal, aki akkor 11 hónapos volt, 2017 májusában kerültünk a GOKI-ból, az Önök kórházának intenzív osztályára. Elég reménytelen volt a helyzetünk, a kisfiam túl volt 2 nyitott szívműtéten, de sajnos nem javult az állapota. A GOKI-ban elmondták, hogy elképzelhető, hogy kisfiamnak kétoldali tüdővéna szűkülete van és akkor nincs esélye a túlélésre. A CT és katéterezés ezt egyértelműen nem támasztotta alá, ezért volt még egy kis remény a Kicsi felépülésére. A GOKI-ban kétszer is megpróbálták levenni a lélegeztetőgépről, de nem sikerült.

Abban a pillanatban, ahogy átléptem kórházuk ajtaját megnyugodtam. Úgy éreztem bármi vár ránk, azt itt végig tudjuk csinálni. Valami végtelen béke volt a levegőben….

Munkatársai megvizsgálták az én kicsi Fiamat, és elkezdték gyógyítani a tüdejét, ennek eredményeképpen a szíve is jobban lett és első szülinapján azzal ajándékozták meg, hogy le tudták venni a lélegeztetőgépről. Végtelen hálával és köszönettel gondolok az intenzív osztály minden orvosára, nővérére és az önkéntesükre is!

Az intenzív osztály után, még 2 hetet a csecsemőosztályon töltöttünk. Ez már az 5. hónap volt, amit kórházban töltöttünk és ezért különösen is jól esett az a figyelmesség, szeretet és tapintat, ahogy az osztály orvosai és nővérei kezeltek minket.

Külön szeretnék köszönetet mondani, Dr Kárász Hajnalkának, Dr Gyömörei Beátának, Dr Zilahy Mónikának és Dr Monek Margitnak, akik szakmai tudásukkal és emberségükkel most is a legnagyobb támaszaink!

Engedje meg, hogy Önnek is köszönetet mondjak! Én is vezető beosztásban dolgozom és tudom, hogy egy vezető hozzáállása, személyisége nagyon meghatározza egy munkahely légkörét. A Bethesdában, pedig érezhetően szeretetteli légkör van, amelyben könnyebben gyógyulhatnak a kis betegek!

 

Áldott, békés és örömteli Karácsonyt kívánok Mindannyijuknak!

Jásper Éva

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support