Dönci helyett MARCI!!!

Kedden hivatalosan is átvehettük azt a Mercedes-Benz Vito Tourer transzportert, melyre tavaly novemberben kezdtünk el gyűjteni közösségi oldalunkon.

Sokan emlékeztek Dönci kisbuszunkra, amely 420 000 km szolgálat után végleg tönkrement.

Példátlan összefogással álltatok mellénk, hogy minél előbb új autóval szállíthassuk a gyermekeket táborokba, vizsgálatokra, végezhessünk szűréseket vidéken!

A fantasztikus gyűjtéshez januárban csatlakozott a Mercedes-Benz Hungária Kft. és öt márkaképviselete, akik az autó felajánlásával lehetővé tették, hogy nemcsak egy megbízható, új kisbuszt kap a kórház, hanem a már összegyűlt adományoknak köszönhetően 10 évig szervizre és benzinre se kell költenünk! Hálásan köszönjük a Mercedes (és minden adományozónk) nagylelkű felajánlását!

 

 

A bensőséges átadó ünnepségen a Mercedes márkakereskedések képviselőivel az új autót Marcinak neveztük el.

Marci oldalán pedig feltüntettük mindazokat a támogatóinkat, akik jelezték, hogy örülnének ennek a lehetőségnek, így a kisbusz színes betűi is az összefogásról tanúskodnak.

Reméljük, sok-sok élményteli pillanatot fog okozni a benne utazó gyermekeknek!

 

 

 

 

 

Adó 1% felajánlás
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support