“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png insta-logo-60.png

 

Kit keres?

Kollégáink listája

Dávidné Pókecz Enikő

Beosztás: mb. élelmezési vezető

Fenyvesi Krisztián

Beosztás: fő chef

Élelmezési osztály | Bethesda Gyermekkórház

Az ebédlő, amikor üres.

Központi telefon

+36-1-422-2740

Elérhetőség

Bethesda utcai tömb, gazdasági épület

Tel.: +36-1-422-2740; dietetikusok: +36-1-422-2741
Fax.: +36-1-422-2746

Élelmezésvezető: Baranyainé Németh Gabriella

Mb. élelmezésvezető helyettes: Dávidné Pókecz Enikő

Chef: Fenyvesi Krisztián 

Chef helyettes: Jenei Krisztián

Dietetikusok: Dávidné Pókecz Enikő, Majoross Nóra, Polonkai Zsófia, Szekeres Anita jelenleg gyesen

Konyha

Az élelmezés 500 adagos konyhával rendelkezik, amely az évek során korszerű berendezésekkel felszerelve látja el a Bethesda betegeit és munkatársait. Az év 365 napján szünet nélkül rendelkezésre állunk.
Az elégedettségi vizsgálatok főztünket rendre jóra értékelik. Valóban törekszünk változatos, jó minőségű alapanyagokból készült, a modern dietetikai alapelvek és technológiák szerint készült ételeket előállítani.
A beteg gyerekek egyedi igényeit is maximálisan próbáljuk figyelembe venni, részükre (illetve a velük együtt bent alvó szülők számára) névre szóló, zárt, egyéni tálalásos rendszerrel juttatjuk el a reggelit, ebédet, vacsorát, illetve a tízóraira, uzsonnára felkínált gyümölcsöt, süteményt, tejterméket. Mindezt a megállapított normából próbáljuk előállítani, amihez nagy segítséget jelentenek a gyülekezetektől, cégektől kapott adományok, amelyet a származási hely és eltarthatóság igazolásával szívesen fogadunk továbbra is.

A csecsemőosztály tápszer, bébiétel  igényéről is az élelmezés gondoskodik.

A modern kórházi infokommunikációs rendszer (Ecostat) lehetővé teszi, hogy az egyes osztályokról a főnővérek a gyermekek kórházi felvételét követően azonnal megrendelhessék a szükséges élelmet.
Dietetikusaink különösen a kiemelt táplálást igénylő betegeinknél (diabetes, égéssérülés, rehabilitáció, csecsemők, stb.) az osztályokat látogatva mérik fel az egyéni igényeket, tervezik meg a szükséges diétát.

Konyhánk nemcsak a Bethesdára főz: a környező cégektől, vállalatoktól, a szomszédos önkormányzati idősek otthonából járnak hozzánk ebédelni, illetve lehetőség van elvitelre is, jelenleg a Zsinati Iroda dolgozói is a mi főztünket eszik. Diétás ételkiszállítást is végzünk. A vendégebéd ára jelenleg 730,- Ft.

Rendezvények

Konyhánk vállalja kisebb, vagy közepes rendezvények hidegkonyhai, vagy meleg élelemmel való ellátását. Ebédlőnk számos rendezvénynek, esküvőnek, összejövetelnek adott már helyet.

Kapcsolat

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph