Élelmezési Osztály

Elérhetőség: C épület, Bethesda u. 3. földszint
Élelmezésvezető: Baranyainé Németh Gabriella

Telefon: +36-1-422-2740
Fax: +36-1-422-2746

KÖZPONTI TELEFON:

Konyha

Kórházunk 500 adagos konyhával rendelkezik, mely korszerű berendezések segítségével látja el a Bethesda betegeit és munkatársait. Az év 365 napján szünet nélkül rendelkezésre állunk.

Törekszünk változatos, jó minőségű alapanyagokból készült, a modern dietetikai alapelvek és technológiák szerint készült ételeket előállítani. Az elégedettségi vizsgálatok főztünket rendre jóra értékelik.

A beteg gyerekek egyedi igényeit is igyekszünk maximálisan kielégíteni, részükre névre szóló, zárt, egyéni tálalásos rendszerrel juttatjuk el a reggelit, ebédet, vacsorát, illetve a tízóraira, uzsonnára felkínált gyümölcsöt, süteményt, tejterméket. Mindezt a megállapított normából próbáljuk előállítani, amihez nagy segítséget jelentenek a gyülekezetektől, cégektől kapott adományok, amelyet a származási hely és eltarthatóság igazolásával szívesen fogadunk továbbra is.

A csecsemőosztály tápszer- és bébiételigényéről is az élelmezés gondoskodik.

A modern kórházi infokommunikációs rendszer lehetővé teszi, hogy az egyes osztályokról a főnővérek a gyermekek kórházi felvételét követően azonnal megrendelhessék a szükséges élelmet.

Dietetikusaink különösen a kiemelt táplálást igénylő betegeinknél (diabetes, égéssérülés, rehabilitáció, csecsemők stb.) az osztályokat látogatva mérik fel az egyéni igényeket, tervezik meg a szükséges diétát.

Konyhánk nemcsak a Bethesdára főz: a környező cégektől, vállalatoktól, a szomszédos önkormányzati idősek otthonából járnak hozzánk ebédelni, illetve lehetőség van elvitelre is.

Rendezvények

Konyhánk vállalja kisebb-közepes rendezvények hidegkonyhai vagy meleg élelemmel való ellátását. Ebédlőnk számos rendezvénynek, esküvőnek, összejövetelnek adott már helyet.

Büfé

Az élelemezési osztályon belül működik a büfé, ahol saját készítésű szendvicsekkel és házi süteményekkel, meleg reggelivel, diétás termékekkel, kávéval, üdítővel, rágcsálnivalókkal, higéniai termékekkel várjuk az ellátottakat és a hozzátartozókat, dolgozókat, valamint a külsős idelátogatókat.

Az élelmezési osztály részeként működik a Dietetikai munkacsoport.

Munkatársak

Baranyainé Németh Gabriella

Baranyainé Németh Gabriella

Élelmezésvezető

+36 1 422 2740
Dávidné Pókecz Enikő

Dávidné Pókecz Enikő

Élelmezésvezető-helyettes

+36 1 422 2740
Fenyvesi Krisztián

Fenyvesi Krisztián

Séf-helyettes

+36 1 422 2743
Gáspár Richárd

Gáspár Richárd

Büfé csoportvezető

+36 1 422 2742
Gracza Sándor

Gracza Sándor

Séf-helyettes

+36 1 422 27 43
Sztojka Mária

Sztojka Mária

Diétás szakács

Tajti István Géza

Tajti István Géza

Executive Chef

+36 30 452 4104
Vizi Bernadett

Vizi Bernadett

Élelmezési vezető adminisztrátor

+36 1 422 27 41
Weinber Tamás

Weinber Tamás

Élelmezési raktárvezető

+36 1 422 27 47

Kapcsolodó osztályok és ambulanciák

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support