A Pólus Pingvinek hagyományos látogatása

A Pólus Pingvinek gyermeknapi Hoki Tornájának a sport mellett, jótékony célja is van: a csapatok nevezési díját már sok éve a Bethesda kórháznak ajánlják fel.

Küldöttségünket 2017. június 6-án, dr. Velkey György főigazgató és Boros Zsuzsa PR-referens fogadta süteménnyel, üdítővel, csokival és sok szeretettel.

Nagy Attila vezető edző a Pólus Pingvinek nevében beszélt arról, hogy milyen sokat köszönhet a csapat a Bethesda kórháznak. „Nem túlzás állítani, – mondta – hogy egy hoki csapatnak milyen nagydolog, hogy egy nem várt sérülésnél vár ránk egy kórház, a Bethesda, ahol mindig jó szívvel, nagyszerű szakmai tudással látják el sebesült gyerekeinket.”

Természetesen kiemelte azt is, hogy milyen fontos a versenysportot is összekötni egy jó céllal.

Velkey igazgató úr a Bethesda nevében köszönte meg az adományt, és utalt arra, hogy neki édesapaként, belső élménye miatt is fontos, amit a Pólus Pingvinek tesznek, hiszen az ő egyik fia is jégkorongozott, mégpedig kapus poszton.

A komoly és elgondolkodtató szavak után a gyerekek nagy örömmel láttak neki a finomságoknak, Zsuzsa 1-1 csokit nyújtott át ajándékul a játékosoknak, majd egy ideig még beszélgettünk gyerekekről, hokiról, és kicsit a kórházban folyó munkáról.

Reméljük a tornán résztvevő csapatok felajánlása jó példaként szolgál másoknak is, akik esetleg még nem gondolkoztak el azon, hogy egy ügy mellé álljanak. A nemes célok között válogatni bőven lehet, hiszen rengeteg van belőlük országunkban, a világon.

A tornán résztvevő csapatok, akik nevezési díjukkal a Bethesda kórházat segítették:

KMH

Pólus Pingvinek

Sportországi Cápák

Szigeti bikák

UTE

-Boros Zsuzsa-

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support