Családbarát kórházi innovációk – Járvány idején díjat kaptunk

Kovi ovi suli kezdeményezesünket az év egyik családbarát kórházi innovációjává választotta a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi Három Királylány mozgalom. A díjat tegnap adták át az MKSZ siófoki konferenciáján.

A pályázaton olyan innovatív kezdeményezéseket díjaztak, ahol új módon segítette a járvány alatt a családokat egy-egy gyógyító intézmény. 

A kórházi ovisuli keretében közel 50 munkatársunk gyermekének biztosítottunk hónapokon át kórházunkban programot, tanulást, felügyeletet… mindezt egy fantasztikus,  elhivatott csapatmunka tette lehetővé. Így a szülők nem estek ki a munkából, hanem végezhették hivatásukat, a gyermekek gyógyítását!

Épp a héten zajlik a dolgozók gyermekeinek napközis tábora, ahol egy kis kórházi csapat szervezi nekik a jobbnál jobb programokat, jártak a várban, lovasfarmon, bringózni, sőt a kórház udvarán felállított medence is az övék! 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support