Dr. Szomolányi Katalin köszöntése

Gyógyszerészünk, dr. Szomolányi Katalin 2013. június 8-án töltötte be 70. évét. A jeles napról egyszerre meghitt és vidám összejövetellel emlékeztünk meg, természetesen úgy, hogy az ünnepelt a rá váró eseményekből mit sem sejtett a munkaidő leteltéig.

Dr. Szomolányi Katalin (Kati néni) 1998-óta tagja a Bethesda gyógyító közösségének és munkatársa a gyógyszertárnak. Az elmúlt 15 évben megismerhettük hívatás szeretetét, magas szintű szakmai tudását, emberségét. Helyt állt a mindennapokban, az igazán nehéz időszakokban,  és az újjá alakult és új feladatokat is felvállaló gyógyszertárban is. Sokirányú szakmai tapasztalatait, amely kórházunk számára is nélkülözhetetlen a Chinoin Gyógyszergyárban és Nigériában a Chemical Imarzel-nél szerezte. Hálásak vagyunk szakmai tudásáért, emberségéért, szeretetéért, diakóniai lelkületéért, amelyben a beteg gyermek szolgálata és akár a rászoruló munkatárs segítése mindennél fontosabb. Élvezzük humorát, vicces és egyben tanúságos történeteit. Példát ad nekünk gyakran el-el fáradó fiataloknak, hogy hogyan lehet 70 évesen is dolgozni, unokát nevelni, ötyékre járni, bowligozni és zarándok útra menni Rómába. 70 éves születésnap alkalom arra, hogy visszatekintsünk és hálát adjunk az elvett jókért. Amit meg is tettünk egy kedves jelenet, egy izgalmas és vicces vetélkedő és egy torokszorító zenés vetítés segítségével. Jó volt együtt lenni, megállni egy pillanatra és ünnepelni. Visszatekinteni és egyben előre nézni az elkövetkezendő feladatokra, amelyben  70 évnyi élménnyel, tapasztalattal, bölcsességgel további szolgálat vár Kati nénire itt a Bethesdában a következő generáció oktatásában és a családban az unokák nevelésében egyaránt. Isten éltesse Kati nénit!

-Dr. Hantos Mónika főgyógyszerész-

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support