A Fájdalom és az ADHD Ambulanciánk nyílt órája

Noha a sajtó nyilvánossága előtt már bemutattuk, átadtuk a Bethesda új, másfél éves előkészítő munka után felállt ADHD Centrumát, megköszönve a Budapest Iparkamarának a 3 MFt-os adományt, közevetlen kollégáink számára is szerettük volna lehetővé tenni, hogy birtokba vegyék, és képet alkothassanak működéséről, eddigi eredményeiről.

Ezért tehát október 15-én csütörtök délben meghívtunk mindenkit a Bethesdából, hogy egy tea, kávé, némi sütemény mellett a helyszínen, a Bethesda u. 8. száma alatti épületünkben, – ahol korábban az Otthonápolási szolgálatunk, később a Református Családsegítő Szolgálat működött – szerezzenek személyes tapasztalatokat. Nagy öröm, hogy mindkét házból (Bethesda Ilka) sokan eljöttek. Dr. Csiky Miklós gyermekpszichiáterünk köszöntötte a megjelenteket, majd egymás után dr. Major János adjunktussal előbb a Fájdalom, majd az ADHD Ambulancia betegköréről, az ellátás hogyanjáról és mikéntjéről adtak rövid összefoglalót. Közben be is mutatták a tevékenységben résztvevő más szakembereket. Dr. Velkey György főigazgatónk sok sikert kívánt a munkához, majd köszönetet mondott a jelenlévő Márfy Gabriella festőművésznek, aki egy Kis Herceg képet adományozott a Centrumnak. A beszédek és a kérdések megválaszolása után kötetlen beszélgetés, és a helyiségek megtekintése következett. Köszönjük mindenkinek, aki eljött!

-rgy-

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support