“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png insta-logo-60.png

 

Híreink arhív

Farsang a Bethesdában | Bethesda Gyermekkórház

Sok év után ismét megrendezésre került kórházunkban a farsang. Március 1-jén, pénteken szép számmal összegyűltünk, készen a mulatozásra. Már hónapokkal a rendezvényt megelőzve kezdetét vette a szervezkedés, izgatott készülődés. Több felől lehetett hallani a kérdéseket, ahogy munkatársaink megbeszélték egymás között, hogy ki-minek fog öltözni. Sok kreatív ötlet született; a Hippitől, dr. Bubón és Ursulán, a Kígyónőn át Don Corleonéig. Az estét egy fantasztikus jelmezversennyel kezdtük meg, ahol több ötletes jelmezt is megajándékozott a zsűri.

Ezután következett egy jó kis csapatépítő játék, melyben mindenki kivette a szerepét. Jó volt a hangulat, jókat nevettünk, a csapatok nagyon kreatívak voltak. A csapatépítő végeztével kezdetét vette a lakoma és a mulatság. Az élelmezésen dolgozó munkatársaink finom falatokkal vártak mindenkit, ezúton is köszönjük nekik.

Valamint szeretnénk köszönetet mondani az Igazgatóságnak is, hogy lehetővé tették számunkra, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapok „fogságából” és együtt mulathassunk munkatársainkkal.

Izgatottan várjuk, és lélekben már készülünk a következő közös eseményre.

Tájékoztatás később...

Parlag Viki és Szolnok Katalin

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph