Felhívás és közlemény

A sajtóhírek nyomán sokan érdeklődnek kórházunknál, hogyan adhatnának közvetlenül vért a súlyos égési sérülést szenvedett gyermekek számára, akiket a Bethesdában, az Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központban kezelnek, és akikről a hírek szólnak.

Kétségtelenül ellátásukhoz igen nagy mennyiségű vérkészítményre van szükségünk. Ám mi ezeket a készítményeket csak az Országos Vérellátó Szolgálattól kaphatjuk meg. Ugyanis az OVSZ gyűjti össze a véradóktól, és állítja elő az egyes betegeinknek legmegfelelőbb és beadható készítményeket.
Köszönjük a véradók segítségét, mert ez teszi lehetővé, hogy a ránk bízott gyermekeket eredményesen gyógyíthassuk. Ezért kérjük a jó szándékú embereket, hogy ha segíteni akarnak, közvetlenül a Vérellátó Szolgálathoz forduljanak, ahol a vérszükséglettel és a véradás minden kérdésével kapcsolatban pontos tájékoztatást is kapnak. Az elérhetőségeket a www.ovsz.hu honlapon megtalálják. A Szolgálat kérése, hogy véradás előtt minden esetben telefonon egyeztessenek.

Köszönettel:
Dr.Velkey György
főigazgató

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support