Gyógyító játékok adományként

Szeptember 11-én, az ebédszünetben látogatta meg kórházunkat  Gabriela Kulcsár az AGS92 Kft. képviselője. Látogatásának oka az volt, hogy játékokat hozott az intenzív, illetve az égés-intenzív osztálynak, valamint a gyógytornának.

Az AGS92 Kft által forgalmazott  Bright Starts olyan speciális játékcsoport, melyek kórházi körülmények között is lekötik a kis betegeinket. Talán legnagyobb sikere az Oball nevű játékoknak van. A következő példa talán jól szemlélteti: Gabriella érkezésekor az égés intenzív osztályon az egyik kislány épp édesanyjával ebédelt. Amikor azonban meglátta ezt a játékot, megszűnt körülötte a világ és csak a játék érdekelte. Hosszú perceken át ismerkedett a gömb formával, merész színeivel, és a belsejében lévő apró golyócskákkal.
Gépi lélegeztetést igénylő kisgyermekek megnyugtatását célozza az ágy fölé akasztható zenélő forgó. Tornatermünk játék készlete is gyarapodott a cég ajándékainak köszönhetően. Csecsemők mozgásfejlesztésénél is nagy sikerrel használjuk az Oball játékokat.
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Kulcsár Gabriella és cége figyelmességéért, hogy nemcsak munkánkat könnyítik meg a játékokkal, hanem az intenzív osztályon ápolt gyermekek napjait is színesítik.

Hámori Zita és Kosik Zsófia gyógytornászok

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support