“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

Felület
Állítsa be a kezelőfelületet, hogy megkönnyítse a használatát különböző körülmények között.

Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza                              
1146 Budapest, Bethesda utca 3. Hiteles egészségügyi weboldal
+36-1-920-6000 
bethesda@bethesda.hu 

Bethesda Youtube Bethesda Facebook Bethesda Instagram

 

Címlap / Rólunk / Híreink / Ingyenes védőcsomag iskoláknak

Híreink arhív

Ingyenes védőcsomag iskoláknak | Bethesda Gyermekkórház

Ingyenes védőcsomaggal szeretné segíteni az iskolákat kórházunk webshopja, a Bethshop. Felhívásunk célja, hogy az iskolai környezetben a megnövekedett fertőzésveszély ellen nyújtsunk hatékony védelmet, segítséget önnek és egyben szeretnénk könnyebb hozzáférést biztosítani a megfelelő védőfelszerelésekhez, védőeszközökhöz.
Gyerekkórházként fontos a gyermekek védelme, így felajánlásunkkal segíteni kívánjuk a diákok körében a higiéniai kultúra megteremtését, többek között a csomagban található termékekkel szeretnénk hozzájárulni a megfelelő védekezéshez.

bethshoplogokicsi.png

A Bethesda Gyermekkórház higiénikus szakértője ezért a pedagógusok kézfertőtlenítésére, az iskolai és osztálytermi felületek, valamint a levegő fertőtlenítésére, továbbá többféle felületeken alkalmazható, illetve személyes védőfelszerelésekre vonatkozó szakmai ajánlást fogalmazott meg. Az ajánlásnak megfelelően, a kórház webáruházának kínálatából speciális termékcsomagot állítottunk össze partnereinkkel együttműködésben, amely kézfertőtlenítő- és ápoló, felületfertőtlenítő és levegő fertőtlenítő készítményeken kívül személyes, valamint az osztálytermekben alkalmazható védőfelszereléseket is tartalmaz.

Kórházunk bízik abban, hogy felkeltettük az érdeklődését így az összeállított 14 termékből álló csomagot az ovjunkegyutt@bethesda.hu  e-mail címen igényelheti.
Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy az első 100 igénylőnek a felajánlás csomagot ingyenesen biztosítjuk.

A visszaigazolt sikeres igénylést követően az összeállított felajánlás csomagokat, kórházunkban személyesen vehetik át a megbízottak, munkanapokon 8-16 óra között (1146 Budapest, Bethesda u. 3.). Amennyiben iskolájának nem áll módjában a személyes átvételre, akkor szükség esetén természetesen megpróbálunk segíteni a csomag eljuttatásában.
Minden sikeres igénylésről megerősítő e-mailt küldünk. A csomagok eljuttatására és átvételére a jelentkezések lezárását követően kerül sor.

 

Tisztelettel felhívnánk a figyelmét arra, hogy az átadott termékek a Bethshop webáruházunk (https://bethshop.bethesda.hu/) kínálatából a fenti e-mail címen utánrendelhetőek 20% kedvezménnyel, az iskola nevének és az osztálynak a megnevezésével az akció keretében, 2020.10.31-ig.

Kórházunk a felajánlással kapcsolatban fenntartja a változtatás jogát, valamint az első 100 jelentkező megállapításánál fenntartja a jogot a kizáráshoz, a sorrendiség megállapításához, a csomagokra való jelentkezés határideje 2020.09.30.

 

Tisztelettel kérjük, hogy e kivételes lehetőség hírének terjesztése érdekében töltse le az alábbi anyagot, és helyezze ki azt iskolája hirdetőfalain. Továbbá kérjük, segítsen azoknak a pedagógusoknak, akik részt szeretnének venni a kampányban, hogy hozzájuk is eljusson ez a lehetőség híre.

 

Bízunk abban, hogy sikerül ezen felajánlással segítenünk az iskolájának abban, hogy biztonságos, kórokozó-mentes környezetet lehessen kialakítani a gyermekek és a pedagógusok védelme érdekében.

 

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne kérjük, hogy bizalommal forduljon hozzánk vegye fel velünk a kapcsolatot az bethinfo@bethesda.hu e-mail címen.

Várjuk megtisztelő igénylésüket a fenti e-mail címen!

 

Üdvözlettel:

 

Bethshop, a Bethesda Gyermekkórház webáruháza

 

A csomag leírása: 

Csomagleírás

 

Bethmed vizsgálókesztyű XS, 100 db/csomag

Brado Club Univerzális felület fertőtlenítőszer szórófejjel 500 ml, 1 db

Bradolife kézfertőtlenítő gél pumpás 500 ml, 1 db

Bradocare glicerines kézápoló krém pumpás 500 ml Aloe Vera, 1 db

Brado plus alkoholos kézfertőtlenítő 1000 ml szórófejjel, 1 db

Bradolife 96%-os légtérkezelő aeroszol 200 ml, 1 db

Immunetec antimikrobális kéz- és bőrfertőtlenítő krém 50 ml, 1 db

Immunetec antimikrobális kézfertőtlenítő krém (pumpás adagolóval ellátott) 1 l, 1 db

Immunetec antimikrobális kézfertőtlenítő krém 2 ml, 100 db

Immunetec textil impregnáló spray 200 ml, 1 db

Arrowpack IonProtect D25 mm villanykapcsoló (5 db) és kilincs (10 db) védelmére

Kötős Orr-száj maszk 50 db/csomag

Bacillol fertőtlenítő kendő 100 db / 1 doboz

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: BT