Isten hozott new generation

Nem könnyű dolog egy új közegbe beilleszkedni, ismeretlenként helytállni a gyógyítás felelősségteljes területén sem. Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy jó lenne közösségi programot szervezni az újonnan érkező, és a már évek óta nálunk dolgozó rezidensek összeismertetésére. Na és persze azért is, mert van nálunk egy fogalom, egy lelkiség, amit úgy hívunk magunk között: gyógyító közösség. Ezt próbáljuk ápolni abból a több mint kétezer éves forrásból, ami szüntelen tanít minket szeretni, egymásra figyelni, együtt munkálkodni.

Jó volt látni a fiatalok elhivatottságát, őszinte érdeklődését és nyitottságát egymás felé. Jó volt látni, hogy mennyire sokszínűek vagyunk, és mégis tudunk egy célért közösen küzdeni, összefogni: a gyermekek és családjuk egészségéért. Bízunk benne, hogy kialakul közöttünk az a jóleső érzés és kapcsolatrendzser: számíthatunk egymásra. És éppen ezért, a hozzánk fordulók is számíthatnak ránk.

Köszönjük az újonnan érkezők lelkesedését, az „öregdiákok” figyelmességét és segítségét, valamint a Bethesda Kórház Alapítvány támogatását az alkalomhoz.

Dominiák Zsolt

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support