Koronavírushelyzet kórházunkban

A koronavírus járvány legfontosabb tennivalóiról, gyermeke érdekében, olvassa el kórházunk sorait!

1. Szigorú látogatási tilalom van kóházunkban! Ez azt jelenti, hogy EGY gyermekkel EGY hozzátartozó lehet bent fekvőbeteg osztályainkon, a hozzátartozók nem váltogathatják egymást!

2. Kérjük, ambulanciáinkra is egy gyerekkel egy szülő várakozzon!

3. Ha felvetődik a koronavírus gyanúja (köhögés, láz és az elmúlt két hétben járt fertőzött területen, elsősorban Olaszországban, Kínában, vagy az óvodai, iskolai csoportban koronavírus gyanúja merül fel), NE JÖJJENEK a Bethesdába! A kijelölt fogadó kórház a Dél-pesti Centrumkórház (=Szent László Kórház).

4. A kiírt műtétek, vizsgálatok, előjegyzések, kontrollok mindaddig zajlanak az ambulanciákon, amíg értesítést nem kapnak a szülők ezek halasztásáról!!

5. Minden bejelentkező betegnek kötelező kitölteni egy három kérdéses rövid kérdőívet a gyanú kiszűrése érdekében!

6. NAGYON nagy figyelmet fordítsunk az alapos szappanos kézmosásra, kézfertőtlenítésre, ezt tanítsuk nap mint nap a gyerekeknek!

A Bethesdában minden nap összeül a koronavírus operatív bizottság, és a helyzettől függően napról napra új döntéseket hozunk a megfelelő betegellátás érdekében!

Jelenleg a látogatási tilalom további szigorítása zajlik, új elkülönítőket alakítunk ki. Kövesd információinkat és oszd meg másokkal!

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support